Wie is Yvonne?

Vooraf, wie ik ben zal ik eerst mijn zelf ontworpen logo uitleggen


De vleugels; u bent veilig en beschermd bij mij
Het oog: voor uw inzichten
Het duifje; wanneer de blokkades zijn verwerkt, kunt u uitvliegen

Als kind zag ik mensen, waarvan later bleek, dat ik ze zag, maar anderen niet en ik koos ervoor er ook niets over te zeggen.
Ik vermaakte me met kleurpotloden en schilderen, zomaar uit mijn gevoel.
Nu zeggen we intuïtief schilderen. In mijn puberteit  werd muziek belangrijk..

Intuïtief ben ik gebleven, en heb mezelf sterk ontwikkeld hierin .Ook ik, heb oude blokkades en trauma’s opgeruimd, met een psychosynthese therapeut en Holotropie Weekenden, een methode van Stanislav Grof. Een soort hyperventileren en ademen, onder deskundige begeleiding van een arts, waar ik inzichten kreeg, wat opgeruimd diende te worden. Zeer waardevol en mijn spiritualiteit maakte een grote sprong, een “waarom” gebeurt dit, werd een “daarom” gebeurt dit.

Handig, want in 1990 kwam voetreflexologie op mijn pad, en na een behandeling had  ik een enorme boost aan energie. Toeval? Nee hoor, het gebeurde iedere keer, en ik dacht;
” dit wil ik ook leren geven”. Ik behaalde mijn diploma, nu 30 jaar geleden en leerde gelijk de prachtige Metamorfose massage methode toepassen, en als vanzelf, ging ik klanten behandelen met de alternatieve geneeswijzen. Cliënten kwamen, die wilden investeren in hun gezondheid, iedere week een voetreflex, om hun trauma’s te verwerken, en de balans weer te hervinden, zowel fysiek als mentaal.

Ontwikkelingen volgden elkaar op, en een  paar zal ik noemen;
Egyptian Healing, Energetische Communicatie, MIR Coaching.
Ondersteunend bij de behandelingen, werk ik met de Bloesem Remedies en mineralen Cel-zouten. Voor de kinderen, kies ik nog weleens een steen, bij bv slaap angsten, gepest worden enz.

De kunstenares in mij werd weer wakker, toen het bijenwas schilderen zijn intrede deed in 1996, en ik naar de Academie van Encaustic Art ging, en werd Docent Encaustic Painting.
Alle opleidingen, met de verschillende technieken geleerd, bij Elisabeth van Uden en later de Master Classen. Van een speciaal strijkijzer, naar de elektrische pen, naar de Hot-Air, naar de Hot-Plate, naar rubberen en gewone penselen, van papier naar canvas en meer.
Je kunt er alle kanten mee op; technieken, intuïtief en spiritueel ,ook werken de kleuren genezend, opwekkend en geven zelfvertrouwen. Bij ZaanReflex komen kleuren en gezondheid  samen.

Ik ben getrouwd, heb 2 kinderen gekregen en oma geworden. Nog een MBO opleiding gevolgd voor leidster Tussen Schoolse Opvang, een jaar lang wekelijks naar school in Amsterdam.
Naast mijn praktijk ben ik van januari 2016 tot en met januari 2020 nog voorzitter geweest van een vereniging voor Parapsychologie Zaanstreek-Waterland.
Mijn praktijk biedt diverse mogelijkheden, voor de zelfbewuste cliënten, die willen investeren in zichzelf.