Wie is Yvonne?

Vooraf, wie ik ben zal ik eerst mijn zelf ontworpen logo uitleggen


De vleugels; u bent veilig en beschermd bij mij
Het oog: voor uw inzichten
Het duifje; wanneer de blokkades zijn verwerkt, kunt u uitvliegen

Ik ben een spirituele gids, met een sterk ontwikkelde intuïtie en zeer gevoelig.
Als kind vermaakte ik me met kleurpotloden en schilderen, later in de puberteit werd muziek belangrijk.
Op dit moment begeleid ik ouders met kinderen in de puberteit.

Zelf heb ik de nodige oude vastgeroeste emoties en trauma’s verwerkt met fantastische mensen om me heen.
Had het gevoel, dat ik geen hulp nodig had, ik deed het immers altijd al alleen, maar met een psychosynthese therapeut en Holotropie Weekenden, een methode van Stanislav Grof, ging het verwerken toch makkelijker. Ook in die tijd moest ik wel vragen voor korting, dat vond ik wel heftig, maar voor mezelf de moeite waard.
Tegenwoordig noemen ze het ook wel Adem therapie.
Onder deskundige begeleiding van professionele mensen, waar ik inzichten kreeg in mezelf wat opgeruimd diende te worden. Zeer waardevol en mijn spiritualiteit maakte een grote sprong, een “waarom” gebeurt dit, werd een “daarom” gebeurt dit.

In 1990 kwam de voetreflexologie op mijn pad, en na een behandeling had  ik een enorme boost aan energie. Toeval?
Nee hoor, het gebeurde iedere keer, en ik dacht; ” dit wil ik ook leren geven”. Ik behaalde mijn diploma, nu 30 jaar geleden en leerde gelijk de prachtige Metamorfose massage methode toepassen, en als vanzelf, ging ik klanten behandelen met de alternatieve geneeswijzen. Cliënten kwamen, die wilden investeren in hun gezondheid, iedere week een voetreflex, om hun trauma’s te verwerken en de balans weer te hervinden, zowel fysiek als mentaal.
Na de voetreflexologie ontmoette ik iemand Die Egyptian Healing gaf. Energetische Communicatie, MIR Coaching, Bloesem Remedies en Celzouten.
Graag ben ik ook bezig met kruiden ven bloemen uit mijn tuin voor zalven, tincturen en thee.
Onlangs ben ik begonnen met Access Bars, een behandeling met drukpunten op het hoofd. Tot rust komen

De kunstenares in mij werd weer wakker, toen het bijenwas schilderen zijn intrede deed in 1996, en ik naar de Academie van Encaustic Art ging, en werd Docent Encaustic Painting.  Alle opleidingen, met de verschillende technieken geleerd, bij Elisabeth van Uden en later de Master Classen gevolgd in Huizen. Van een speciaal strijkijzer, naar de elektrische pen, naar de Hot-Air, naar de Hot-Plate, naar rubberen en gewone penselen, van papier naar canvas en meer. Kleuren werken genezend en geven zelfvertrouwen.
Je kunt er alle kanten mee op; technieken, intuïtief en spiritueel,
Bij ZaanReflex komen kleuren en gezondheid  samen.