MIR Methode

Wat is de MIR-Methode®?

De MIR-Methode is een unieke zelfhelingsmethode die Mireille Mettes heeft ontwikkeld in 2009.

De MIR-Methode is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf wat aan willen doen. De MIR-Methode zorgt er namelijk voor dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd.

Hoe werkt de MIR-Methode?

Hoe je de MIR-Methode zelf kunt doen kun je zien in de uitgebreide instructievideo op www.mirmethode.nl. Het uitvoeren van de MIR-Methode kost je niet meer dan 2 x 2 minuten per dag. Wat je verder nodig hebt, is doorzettingsvermogen om het minstens 4 weken vol te houden. Op de website van de MIR-Methode kun je je aanmelden voor gratis tipmailtjes om je te ondersteunen. Je ontvangt dan ook hoofdstuk 1 t/m 3 van het MIR-Methode Handboek.

Wil je meer begeleiding tijdens het doen van de MIR-Methode of heb je vragen dan kun je via de site een MIR-Methode begeleider bij jou in de buurt opzoeken. http://www.mirmethode.nl/begeleiding/

Moet je erin geloven?

Mireille: “Het is niet nodig dat je hier in gelooft. De natuurwetten waarvan de MIR-Methode gebruik maakt, werken bij iedereen. In hoeverre je merkt dat het werkt, verschilt per persoon. Na 4 maanden kan je pas echt evalueren wat de MIR-Methode voor je gedaan heeft.”

Uitgebreide informatie en resultaten met de MIR-Methode zijn te vinden op de website van de MIR-Methode: www.mirmethode.nl

error: Deze inhoud is beveiligd