Testimonials

Wat anderen zeggen

Ik ben bij Yvonne terecht gekomen voor voetreflexologie, doordat ik lichamelijke klachten had waarvan het niet echt duidelijk was waar dat vandaan kwam. Ik had last van mijn maag, boeren, braken en hierdoor daalde mijn energie niveau. Bij Yvonne voelde ik me direct op mijn gemak bij. Ze stelde vragen tijdens de voetreflex waardoor het duidelijk werd dat ik naast mijn fysieke klachten, ik ook teveel hooi op mijn vork nam. In zit nu veel beter in mijn vel en geef beter aan wat ik van de mensen om mij heen verwacht. Dit helpt!! Yvonne enorm bedankt voor de fijne behandelingen.

Inge, oktober 2023

Ruim 3 jaar voetreflex behandelingen gehad. Yvonne is altijd een luisterend oor geweest en een prettig mooi persoon. Na een poos merkte ik echt verschil in mijn eigen doen en laten. Ik ging mij lekkerder in mijn vel voelen en had minder last van kwaaltjes.
Ik heb een lichte vorm van syndroom van Raynaud, maar door voetreflex heb ik hier beduidend minder last van.
Voetreflex bij Zaanreflex is echt een aanrader.

Bedankt Yvonne voor alle goede zorgen en behandelingen.

Marion

Je site is heel mooi geworden. Ik zie alweer uit naar de volgende voetreflexbehandeling.
Jeanette

Ben net terug van vakantie in Egypte. Dankzij jouw vakkundige behandeling van de voeten van Gerald en mij heerlijk kunnen wandelen iedere dag. Door het warme, droge klimaat hebben voeten het daar heel zwaar. Buiten het behandelen van onze voeten ben jij ook degene die ervoor zorgt dat mijn gezicht er netjes uit blijft zien. Dat wil ik zeker niet onvermeld laten. Al met al ben ik blij dat ik je inmiddels vier jaar ken. Maar het kan net zo goed vijf jaar zijn. Ik weet het niet meer precies. Ik hoop dat je ons nog jaren van dienst kunt en wilt zijn.
Gerald en Annette

Mijn reactie op de voetreflex behandeling, ik had er geen vertrouwen in, maar heb het toch geprobeerd. Tot mijn grote verbazing doet het toch wat met je lichaam , ik werd erg warm en kreeg de volgende dag flinke diaree; wat betekent dat, door deze behandeling je lichaam wordt gereinigd en de afvalstoffen worden afgevoerd. (ook de schadelijke chemo) Door deze positieve reactie heb ik besloten om door te gaan met deze behandeling om dat het echt iets met je lichaam doet. (de Ziekte van Kahler)
H. uit Zaandam

Leukemie vorm, ziekte van Kahler.

Ik kwam met voetzone reflex in aanraking via via, en dacht: ”dat wil ik ook weleens gaan doen, om te kijken wat het te weeg zou brengen”. Ik zat op dat moment emotioneel nogal in de knoop en had te horen gekregen van mijn specialist, dat ik doorgestuurd zou worden naar het VU. Vanaf mijn 20e heb ik te horen gekregen dat ik de ziekte van Kahler onder de leden had, (maar dat de leukemie zich rustig hield). Ze hebben mij daar onderzocht en destijds het besluit genomen, om mij nu nog niet te behandelen, omdat ze dan misschien meer los zouden maken, dan dat ze me toen zo lieten lopen, onder controle. Ik kwam voor het eerst in contact met voetreflexologie en vond het héél prettig. Yvon heeft ook heel goed uitleg gegeven, als er een drukpunt was, wat gevoelig was, wat dit inhield of waar ik op mocht letten. Maar Yvonne werkte het ook weg. Mijn ziekte van Kahler is in die periode stabiel gebleven en na verloop van tijd zijn we van 1x per week een behandeling, naar 1x in de 14 dagen gegaan en na verloop van tijd gestopt, Kahler bleef stabiel en ik zat weer goed in mijn vel. Ik wil Yvon aan iedereen aanbevelen, ze geeft goede uitleg, is hartelijk en erg sociaal voelend. Yvon nog heel erg bedankt alles en heel veel succes. 

Ria

Ik heb ooit een metamorfose massage van Yvonne gehad.
Dat was heel rustgevend.
Maar ook apart.  Het was de eerste keer en hoewel het spiritueel bedoeld is vond ik het een heerlijke wellness.
Yvonne is een spirituele gids.

Zij heeft me ook door Voetreflex en Access Bars,  mij door een moeilijke periodes in mijn leven heeft geholpen.

 

E. Langius november 2021

Ben jaren geleden via mijn broer bij jou terecht gekomen en ben daar nog steeds blij mee, met de voet reflex heb je mij door een moeilijke periode heen geholpen, sindsdien ben je een goede vriendin geworden van mij en hoop dat ook nog heel lang te blijven. dikke knuffel van mij
Gerard Bosschieter

Ik zal maar eens een wat recentere reactie in je gastenboek geven, want ook in 2014 ben ik nog steeds heel blij met je voetreflexbehandelingen. Wat mij betreft een super manier om van afvalstoffen af te komen en dat ook nog bij een fijne persoonlijkheid! Ben blij je te kennen!
Marjon

Je site ziet er gaaf uit. Proficiat!!!!!
Ik vind je encaustic afbeeldingen heel mooi. Vooral die blauwe.
Je tekst en banner is ook mooi en duidelijk.
Wens je heel veel succes met je werk.
Elisabeth van Uden

Toen ik in een stressvolle periode van mijn leven bij Yvonne Kruijver kwam, was ik benieuwd naar de voetreflexmassage, die zij als professioneel gaf. Yvonne stelde mij direct op mijn gemak door de manier waarop zij vragen stelde en precies wilde weten wat er aan de hand was. Zij heeft mijn voeten op een zeer prettige manier gemasseerd, waardoor ik wat meer ontspannen werd. Ook vertelde zij tijdens de massage waar de gevoelige punten in mijn lichaam zaten. Ik ben verscheidene malen bij haar teruggekomen voor een voetreflexmassage, omdat deze mij heel erg bevallen is. Ik kan iedereen aanraden zich door Yvonne te laten verzorgen, je bent bij haar in veilige handen.
Ines

Voetreflex en een depressie na incest en/of ander seksueel misbruik.

Emoties die lang vastzaten in het lichaam. Deze emoties maakten, dat deze cliënten zich moe, eenzaam en verwaarloosd en onrein voelden. De emoties veroorzaakten afvalstoffen in het lichaam, voetreflex zorgde ervoor dat deze afvalstoffen, het lichaam verlieten. Deze cliënten voelden zich minder moe door deze afvoer, deze cliënten namen de moeite zich te laten behandelen, waardoor zij zich beter begrepen en minder eenzaam voelden. Door het feit, dat ze kozen voor zichzelf, verdween van lieverlee het verwaarloosde en onreine gevoel. Ze konden weer genieten van zichzelf en het leven.

Anonieme cliënte uit de Zaanstreek en omgeving

Voetreflex en acute rugklachten

Onlangs ging ik door mijn rug, voor mijn gevoel vanuit het niets. Ik zag mijn geplande vakantie, over een week, in het water vallen. Ik heb Yvonne dagelijks laten komen. Eerst liggend 3 dagen vanuit mijn bed en daarna vanuit een stoel. Bij mij thuis werd ik behandeld en na 6 behandelingen kon ik weer rechtop lopen en mijn vakantie door laten gaan.

De heer L. uit ZAANDAM

Voetreflex en diabetes.

De ervaring van een cliënt met suikerziekte vanaf jeugdige leeftijd was, wat hij aangaf: ”ik hoef minder eenheden te spuiten en het geeft ontspanning in mijn lichaam.” In het begin 2x in de week een behandeling, en na verloop van tijd 1x in de week een behandeling. Het was een bewuste keuze van deze cliënt, om te kiezen voor voetreflex, zonder dat hij in die tijd zijn wekelijkse behandelingen kon declareren bij een verzekering.

N.K. uit ZAANDAM

Ik zou graag Yvonne Pietersma van Zaanreflex willen tippen als ‘Parel’. Zij is een zeer bijzondere dame die voetreflexologie geeft.

Yvonne is echt een natuurmens, leest tenen, maakt zalf van onkruid, houdt van stenen en schildert met bijenwas.

Zij staat zeer positief in het leven, is wie zij is en wat zij doet met voeten, vond ik zelf toch wel erg bijzonder.

De voetreflexologie van Yvonne Pietersma is een techniek die werkt met meridianen punten en door op die punten te drukken, neemt ze afvalstoffen weg.

Zelf dacht ik dat het iets zweverig was. Maar na een fikse oorpijn heb ik zelf de stap maar eens gewaagt. Buiten dat je voetjes lekker worden gemasseerd, was ik van mijn oorpijn af.

Het werkt zelfs heel therapeutisch.

Tip van Willy Heinen (ingezonden bericht)

Ik heb nog nooit een voetreflexmassage gehad en was blij verrast. Ik had vaak hoofdpijn, geregeld migraine, spanningstress. Greep te vaak naar medicijnen. Wilde graag op een andere manier van mijn klachten afkomen. Op aanraden van een vriendin kwam ik bij Yvonne terecht.

Na 3 behandelingen zijn mijn klachten veel minder geworden. Echt aan te raden! Yvonne neemt de tijd voor je en je komt heerlijk tot rust. 

F. ait Messaoud, 01-02-2022

Ik heb kennis gemaakt met Yvonne 2008/2009 tijdens een open dagen bij het Centrum in Zaandam.
Zij gaf korte behandeling van voetreflex en metamorfose massage.

Ik was nieuwsgierig en ik heb gekozen voor een metamorfose massage.

Het was een bijzondere ervaring, ik kan niet met woorden omschrijven wat ik op dat moment voelde, maar zij heeft mij diep in het hart geraakt met haar massage.

Ik besloot later een nieuwe afspraak te maken en verder te kijken, voor nieuwe ervaringen tijdens deze behandeling. Het was een moeilijke tijd voor mij in de privé sfeer en op het werk.

Ik heb nog een metamorfose massage gehad, en we beseften allebei dat, voor mij een voetreflex behandeling meer zou helpen.

Tijdens de voetreflex werkt Yvonne met haar handen met eigen kracht en energie om de drukpunten te behandelen, maar zij geeft ook persoonlijke boodschappen.

Er wordt gepraat over de situatie, over hoe in je leven staat en hoe je, het ook anders op zou kunnen pakken, en ervaren of dit beter voor jezelf werkt in het leven.

In die tijd kwam ik achter, dat ik besmet was met het HPV, een type, met een hoog risico voor baarmoederhalskanker!

Ik was geschrokken, mijn leven veranderde. Ik maakte me hier heel erg druk over.
Elke 6 maanden controle, jaar na jaar.
De ene keer had ik een goede uitslag en de andere keer slecht.

Yvonne heeft mij geholpen om deze “ziekte” te accepteren en samen zijn we aan de slag gegaan om het virus te verslaan.
Helaas heeft het 7 jaar geduurd, voordat ik van het virus af was.

Zonder de hulp van Yvonne en haar voetreflexmassage, had ik het niet kunnen overwinnen.

Ik weet zeker dat het erger had kunnen worden, maar met de voetreflex behandelingen, is het altijd onder controle gebleven.

Ik kreeg de behandelingen NIET vergoed, maar het was belangrijk voor mezelf.

Ik ben Yvonne heel dankbaar. Zij was er altijd voor mij en samen met haar ben ik snel gegroeid in mijn positieve leven. Ik ben niet meer de Barbara van 2008!

DANK JE WEL YVONNE!

Ik raad iedereen aan om tijd te nemen voor een voetreflexmassage bij ZaanReflex.

Barbara T. 2015

Voetreflex en Fantoompijnen.

Tijdens de laatste behandeling vóór de amputatie was Paula bang voor eventuele fantoompijnen. Onze laatste behandeling met 2 voeten. Een bijzondere ervaring, de volgende voetreflex zou anders zijn, één voet en één stomp. We hebben de fantoompijn besproken, en mijn advies was; dat het, een optie zou kunnen zijn; om er blij mee te zijn als de pijn komt, accepteren en omarmen.

Paula: “Er ging wat tijd overheen en toen ik eindelijk inderdaad blij was met mijn fantoompijn, sinds mijn acceptatie, is de fantoompijn duidelijk weggegaan, moest ik weer aan je opmerking denken. Nogmaals bedankt.” Fantoompijn; pijn aan iets wat er in werkelijkheid niet meer is, maar ons energie (esoterische ) lichaam, reageert nog steeds alsof het lichaamsdeel er nog is, dit heeft tijd en acceptatie nodig

De eerste behandeling na de amputatie was ook apart, één voet behandelen en de stomp in de handdoek, dan wisselen, de voet inpakken en de stomp uitpakken en de zogenaamde voet esoterisch behandelen. De cliënt ervoer dit als ontspannen en humoristisch, omdat in het gevoel “de voet” wel eens ergens anders zat/was, als op de behandel tafel. Dit hebben we eenmaal toegepast, omdat Paula er de voorkeur aangaf, de stomp te behandelen

Paula List uit DIEMEN

Na 2 behandelingen bij Yvonne, begon ik verschil te merken in mijn beenzenuwen;

Alsof m’n been weer wakker werd. Zo kan ik het, het beste omschrijven.
Er is meer kracht aan de linkerzijde van mijn lichaam. Het huidoppervlak van mijn linker arm bijvoorbeeld, voelt nu na 4 behandelingen, hetzelfde als rechts.

De voetreflex ruimt oude blokkades op. De voortzetting van de behandelingen waren gepland, maar de behandeling afgezegd door de Corona crisis.

Ans G. Zaandam, april 2020

Ook een ervaring te delen?

Laat het gerust weten, ik hoor graag van je!

1 + 13 =

error: Deze inhoud is beveiligd